Cum sa-ti masori functiile vitale singur fara interventia medicului

Distribuie daca iti place articolul

Evolutiile tehnologice din epoca in care traim au adus omului inventii prin care isi poate monitoriza oricand sanatatea, fara sa apeleze la un medic.

Este foarte bine ca in prezent exista dispozitive electronice simple si sigure pe care te poti baza atunci cand nu te simti in regula sau pur si simplu atunci cand vrei sa-ti iei pulsul sanatatii, la propriu si la figurat.

In afara faptului ca aceste instrumente de monitorizare sunt simplu de folosit si ofera date usor de „citit” si inteles, chiar daca nu ai pregatire de specialitate, vestea buna este ca oricine isi poate comanda la domiciliu un astfel de dispozitiv. Dintre acestea, se distinge oximetru, dispozitivul care indica nivelul de saturatie a oxigenului din sange si frecventa cardiaca – adica pulsul.

Dispozitivul vine insotit de un ghid de utilizare, astfel ca oricine isi poate verifica singur acesti parametri ai sanatatii, iar daca valorile sunt alarmante, sa mearga imediat la doctor sau sa ia masurile care se impun si pe care le-a stabilit impreuna cu medicul in urma unui consult de specialitate.

Pulsoximetru arata rezultatele dorite in mai putin de 7-8 secunde cu un inalt grad de acuratete, si astfel a cistigat increderea celor care il folosesc. In plus, asigura o functie de operare continua de pana la 20 de ore cu un consum de energie scazut.

Monitorizarea pulsului si a nivelului de oxigen din sange este utila atat persoanelor cu diverse afectiuni cardiace si pulmonare, cat si pentru persoanele sanatoase, de aceea in contextul pandemiei chiar ar fi indicat sa avem astfel de dispozitive in casa. Pe site-ul onlinefarmacia.ro poti comanda rapid un pulsoximetru cu doar 65 lei.

Nu uita ca sanatatea este in mainile tale si, pe principiul ca mai bine previi decat sa tratezi, cel mai indicat este sa stii cum si cu ce sa-ti masori singur functiile vitale pentru a putea actiona la timp.

admin@

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *