La amanet auto exista numai avantaje!

Distribuie daca iti place articolul


Atunci cand iti amanetezi masina, ai parte numai de avantaje. In primul rand vei primi suma de bani dorita cat se poate de repede, iar in cel de-al doilea rand, spre deosebire de o institutie bancara, agentia de amanet auto nu iti va cerceta istoricul datoriilor si nu iti va impune conditii stricte. La amanet auto Bucuresti tot ce trebuie sa faca clientul este sa prezinte masina in cauza, cu ambele chei si documentele necesare.

Principalul avantaj al amanetului auto il reprezinta rapiditatea cu care vei intra in posesia banilor. In functie de firma de amanet la care apelezi, poti primi banii in cel mai scurt timp, fara nicio adeverinta de venit. Daca in cazul bancilor, trebuie sa astepti cel putin o saptamana, la firmele de amanet auto poti primi imprumutul pe loc, in maximum 30 de minute. Imprumuturile se ofera atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, in baza unui contract de amanet pentru autoturisme.

In plus, la solicitarea ta, un reprezentant al firmei se poate deplasa la adresa mentionata de tine pentru a verifica autoturismul, a-l evalua si a incheia contractul de imprumut cu garantie. Sau te poti deplasa singur la sediul firmei de amanet auto pentru incheierea contractului. Primesti pana la 80% din valoarea masinii.

Pasii, dar si procesul de acordare a creditului pentru amanet auto sunt destul de usori. Cu un simplu apel la firma de amanet, un consultant iti ofera toate informatiile necesare si iti evalueaza bunul pe care doresti sa il oferi drept garantie. Ulterior, nu trebuie decat sa te deplazezi la sediul firmei sau vine un reprezentant al firmei la tine pentru a evalua masina, pentru semnarea contractului si predarea actelor necesare. La preluarea autoturismului se fac poze, atat din interiorul, cat si din exteriorul masinii, se noteaza kilometrajul si se pastreaza autovehiculul in parcul auto propriu, unde este monitorizat video si cu paza non stop.

Cel mai bun amanet masini te asteapta in Bucuresti, dar si in alte orase din Romania unde iti poti evalua masina pentru a primi suma de bani corecta!

admin@

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *