Casa visurilor tale exista si poate fi a ta!

Distribuie daca iti place articolul

Achizitionarea unei locuinte reprezinta intotdeauna o mare realizare, deoarece casa este unul dintre cele mai de valoare bunuri pe care le transmitem generatiei urmatoare. Piata imobiliara din Romania inca se bucura de preturi prietenoase cu cumparatorul, iar eproiectedecase.ro ofera oportunitati foarte bune pentru achizitionarea primei locuinte. Zeci de proiecte case mansarda pot fi gasite pe site-ul lor, unde cumparatorii isi pot exprima si diferite opinii in materie de costructie si preturi. Casele de la eproiectedecase.ro desi sunt realizate cu proiect pot fi modificate la cererea clientului.

De ce sunt populare aceste proiecte case cu mansarda?

Primul lucru de care se va bucura locuinta ta este izolarea suplimentara. Studiile demonstreaza faptul ca umiditatea si frigul din casa patrund prin gurile de aer din acoperis. Prin urmare, terminand casa cu o mansarda vei reusi sa sigilezi fiecare fisura si implicit sa imbunatatesti conditiile termice ale casei talei.

Intr-o casa cu mansarda vei avea parte de mai mult spatiu. Construind o mansarda deasupra casei tale, vei putea sa folosesti spatiul pentru depozitarea lucrurilor sezoniere sau chiar pentru locuire. Foarte multe proiecte de casa cu mansarda sunt construite in ideea de a folosi spatiul superior pentru camere suplimentare sau zona de joaca pentru copii. Prin terminarea casei cu o mansarda, vei conferi un plus de valoare estetica casei si o vei transforma intr-o locuinta cocheta.

Frumos amenajata, mansarda poate fi locul ideal unde sa iti petreci zilele ploioase si friguroase, alaturi de intreaga familie. O casa cu mansarda este mai ieftina de construit in detrimentul casei cu etaj. Practic vorbind, mansarda joaca rolul unui etaj, dar si al unui pod in acelasi timp. Vei economisi considerabil materialele de constructie, iar timpul de executare se va reduce si el.

Impozite mai mici – unul dintre cele mai mari avantaje ale proiectelor de casa cu mansarda este suma mica platita de proprietari statului. In acelasi timp, casele cu mansarda sunt mai ieftin de intretinut. Un proiect casa cu mansarda te poate costa mai putin decat o casa cu etaje multiple sau o locuinta care se extinde in lungime.

Casa visurilor tale exista si poate fi a ta! Apeleaza la eproiectedecase.ro si peronalizeaza-ti viitoarea locuinta dupa bunul plac si bugetul personal!

admin@

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *