Ce este si ce trebuie sa stii despre pictura pe numere: intrebari si raspunsuri

Distribuie daca iti place articolul

Capatand faima in anii 1950, desi tehnica este mult mai veche, pictura pe numere este un stil de arta realizat prin completarea unor zone numerotate in prealabil pe o panza sau panou de panza in culori specifice. Aceasta forma de arta este in tendinte mai mult ca oricand, iar daretopaint.ro a adus pe piata un numar impresionant de picturi pe numere sub forma de kit.

Ce gasesti intr-un chit de picturi numere?

Fiecare kit de la daretopaint.ro este all inclusive! Inclus in fiecare kit vei gasi o panza imprimata, prenumerotata, toata vopseaua necesara pentru a finaliza designul, pensule, instructiuni usor de urmat si o diagrama numerotata a designului.

Ce dimensiune de panza este disponibila in kituri?
Cea mai populara dimensiune este de 40×50 cm.

Cate culori de vopsea sunt incluse in fiecare kit?

Un kit de la daretopaint.ro include 22 de vase de vopsea, in toate culorile necesare pentru a finaliza tabloul.

Ce consumabile suplimentare sunt necesare?

Deoarece toate kiturile de la daretopaint.ro sunt all inclusive, singurele consumabile suplimentare de care aveti nevoie sunt prosoape de hartie si apa pentru a va curata pensula.

Trebuie sa stiu cum sa amestec culorile pentru a finaliza un tablou pe numere?

Absolut nu! Tablourile de la daretopaint.ro sunt proiectate astfel incat fiecare culoare sau fiecare valoare de culoare este usor de obtinut. Nu este necesara amestecarea culorilor. Ca exemplu, cand pictezi un cer, valorile de albastru deschis pana la inchis vor fi redate pe baza numerelor tabloului.

Va trebui sa pictez mai multe straturi pentru a obtine o acoperire buna?

Majoritatea culorilor se vor acoperi opac cu o singura trecere a pensulei. Cu toate acestea, unele culori deschise pot necesita doua straturi pentru a realiza un strat opac.

Cat dureaza finalizarea unui tablou pe numere?

Durata de timp necesara pentru a finaliza un tablou va varia in functie de dimensiunea acestuia si orele sau timpul dedicat lucrarii. Pictura pe numere este o arta relaxanta, insa care poate fi completata rapid pe parcursul a catorva zile.

Cat dureaza sa se usuce un tablou pe numere?

Deoarece vopseaua este vopsea acrilica pe baza de apa, se va usca in decurs de 10 – 15 minute in functie de grosimea aplicarii vopselei.

Acestea sunt cele mai frecvente intrebari si raspunsuri despre pictura pe numere. Daca esti interesat de astfel de activitati sau pur si simplu esti pasionat de arta si frumos, recomand site-ul daretopaint.ro pentru produse si alte informatii utile.

admin@

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *