4 pasi in alegerea verighetei

Distribuie daca iti place articolul

Verighetele sunt simbolul unirii cu persoana iubita, acele pretioase bijuterii care vor arata lumii zilnic ca esti casatorit. Alegerea celor potrivite nu este insa intotdeauna usoara, datorita si varietatii mari de modele de pe piata si, de asemenea, posibilitatii de creatii artizanale si unice. Iata insa cei 4 pasi pentru alegerea verighetelor potrivite.

1.Materialul

In primul rand, gandeste-te care ar putea fi materialul ideal pentru verighete  . In general, aproape toate modelele pot fi prezente in diferite culori ale aurului, materialul preferat pentru verighete. Vei gasi, prin urmare, variante in aur galben, aur roz si aur alb, 18 karate mai presus de toate, dar si argintul sau platina sunt uneori preferate de viitorii miri. Gandeste-te bine la culoare si pentru ca este o bijuterie pe care va trebui sa o porti tot timpul.

2.Designul clasic

Evalueaza mai intai versiunea clasica, adica verighetele atemporale, realizate din aur, in special galben si cu un design curat si minimal. Toata lumea iubeste acest tip de verigheta, chiar si cei mai reticenti barbati. Grosimea si latimea se schimba pe masura ce greutatea creste. Totusi, expertii nu recomanda verighetele traditionale cu o greutate mai mica de 3 grame, pentru a avea o bijuterie rezistenta si de lunga durata. Verigheta clasica este cu adevarat buna pentru toata lumea si fara alte detalii va ramane un simbol fin si elegant pe degetul tau. Femeile, o pot purta si impreuna cu inelul de logodna.

3.Versiunea Mono sau Bicolor

Printre sfaturile pentru alegerea celei mai bune verighete, se numara si cel al evaluarii tuturor modelelor de pe piata, chiar si a celor fashion. In general vorbind, acest tip este un model caracterizat printr-o suprafata foarte stralucitoare, precum interiorul in sine. Aceasta versiune a verighetei poate fi infrumusetata si personalizata prin introducerea diamantelor. Exista, de asemenea, o versiune in doua tonuri, din aur galben si alb, sau aur roz si alb. Versiunea cu o singura culoare este mai traditionala si cea cu doua culori mai plina de farmec.

4.Modele cu diamante

Pe piata exista, de asemenea, verighete deja disponibile cu diamante stralucitoare. In plus, asa cum am mentionat deja, este posibil sa le personalizati cu aceste pietre pretioase. Nu exista reguli reale in alegerea si pozitionarea diamantelor, dar pot fi aplicate avand o anumita simbolistica pentru cuplu.

admin@

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *