Avantajul halelor metalice

Distribuie daca iti place articolul

De ce sunt avantajoase halele metalice? Otelul este mult mai putin costisitor decat celelalte materiale de constructie si este usor de intretinut. Inainte, depozitele, halele si fabricile se construiau din caramida, beton sau lemn, insa cu timpul s-a dovedit eficiente si rolul important al structurilor metalice.

In al doilea rand, asa cum spuneam si mai sus, din punct de vedere financiar constructiile din metal sunt cele mai avantajoase. Datorita structurii sale, o hala metalica de exemplu, are nevoie de mult mai putine materiale, forta de munca si etape de lucru decat una din caramida sau lemn.

In al treilea rand, halele metalice sau orice constructii de productie si depozitare, pot fi folosite imediat dupa ce au fost montate.

Aceste hale metalice de la profin.ro  sunt o investitie foarte buna, deoarece acestea nu se degradeaza in timp si rezista chair si la intemperiile vremii capricioase. O constructie cu stalpi metalici va fi mult mai durabila decat una din beton, de exemplu. Spre deosebire de cel de-al doilea, otelul nu se deformeaza si prezinta sensibilitate redusa la fisurare la cald. O constructie cu stapli metalici poate rezista la incarcarea cu zapada si la vanturile mari.

Halele metalice sunt usor de montat. Componentele se monteaza rapid in conformitate cu schita (proiectul). Rapiditatea cu care pot fi ridicate este un factor major care inclina mult balanta in alegerea acestei solutii pentru construit. Constructia unei cladiri pe sistem metalic implica costuri mai mici decat o constructie traditionala. Nu exista costuri surpriza, nu exista intarzieri pentru vreme nefavorabila. Sistemul este unul usor de montat si necesita forta de munca redusa.

Fiecare piesa care intra in constructia unui sistem metalic a fost conceputa fix pe dimensiunea din proiect. Nu sunt necesare redimensionari, taieri sau alte manevre care ar produce resturi si deseuri.

Constructiile de hale metalice   au devenit foarte populare in ultimul timp, si asta pe buna dreptate, datorita raportului avantajos dintre eficienta, timp, versatilitate si economie.

admin@

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *