Imprimante de calitate superioara Kyocera

Distribuie daca iti place articolul

O imprimanta color de calitate este necesara intr-un spatiu de munca precum birou corporativ, birouri de date sau institutii de stat si scoli. Kyocera produce cele mai bune imprimante din aceasta categorie, iar modserv.ro ofera o gama vasta pentru clientii care doresc sa achizitioneze astfel de produse. Modelul KYOCERA ECOSYS M2640IDW  prezinta toate caracteristicile unei imprimante moderne care fucntioneza folosind comenzi simple si la care este simplu sa conectezi alte dispozitive.

Modelul KYOCERA ECOSYS M2640IDW prezinta un mare salt inainte in productivitate, deoarece combina performante remarcabile cu multe caracteristici. Pentru grupuri de lucru mici si mijlocii:

-Imprimare si copiere fata-verso, scanare color si fax;

-Procesor de documente cu scanare duala care accepta originale A6;

-Pana la 2 alimentatoare de hartie optionale pentru pana la 850 de coli;

-Ecran tactil de 4,3 inci (10,9 cm) pentru usurinta in utilizare (M2640idw);

-Platforma solutiei HyPAS permite personalizarea (optional);

La fel ca majoritatea marcilor de top, Kyocera produce o gama larga de imprimante laser si dispozitive multifunctionale care incorporeaza fax, scanare, copiere si imprimare. In general, imprimantele au reputatia de a fi extrem de fiabile, usor de utilizat si capabile sa produca tipariri de inalta calitate in volume mari.

Cand vine vorba de costurile de functionare, produsele Kyocera au un avantaj unic fata de concurenta. Folosind expertiza sa in ceramica, compania isi fabrica dispozitivele de imprimare cu tamburi ceramici, care utilizeaza mai putina energie si caldura. In plus, se adauga particule ceramice la toner pentru a curata tamburele copiatorului in timp ce functioneaza. Acest lucru inseamna ca dispozitivele Kyocera au nevoie de service mai mic si au costuri de operare mai mici decat multe alte marci.

Majoritatea imprimantelor laser au cartuse de imagine care integreaza tambur, dezvoltator si toner intr-o singura unitate, ceea ce inseamna ca cartusul trebuie inlocuit de fiecare data cand tonerul se epuizeaza. In schimb, tamburul ceramic al imprimantei Kyocera este separat de cartusul de toner si este conceput pentru a rezista pe durata de viata a imprimantei. Utilizarea acestor tamburi ceramice inovatoare inseamna mai putini bani pierduti la imprimare.

admin@

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *