Aerul conditionat este o achizitie importanta pentru orice locuinta!

Distribuie daca iti place articolul

Aerul conditionat numai este de mult un moft, ci o necesitate, deoarece pretentiile pentru conditiile de viata au crescut, iar comoditatea este foarte importanta pentru orice roman.

Pe site-ul magazinului aer-conditionat-inverter.ro, clientii pot sa gaseasca o intreaga gama de astfelde produse, precum aer Conditionat Tip Split  sau Aer Conditionat Tip Multisplit.

Un sistem de aer conditionat convertibil tavan-podea  este alegere foarte buna pentru cei care doresc un produs de nadejde de la un brand renumit.

Chigo este unul dintre principalii producatori de echipamente de climatizare din Asia si al treilea din China cu o cifra de afaceri de peste 2 miliarde de dolari.

Compania a fost infiintata in anul 1994 si localizata in Foshan, un renumit oras industrial din China si are in prezent o linie de productie moderna de mari dimensiuni cu echipe de specialisti, care isi concentraza atentia pe design, cercetare si dezvoltare.

O unitate de climatizare multi-split este o alegere excelenta daca doriti sa climatizati mai multe locatii in casa dvs. si trebuie sa controlati in mod independent temperatura fiecarei camere. Este, de asemenea, o alternativa excelenta la un sistem de conducte daca spatiul din acoperis sau sub podea este restrictionat.

Sistemele de climatizare multi split pot avea cu usurinta mai multe unitati interioare legate de o unitate exterioara.Unitatile interioare pot fi montate pe perete, in podea, casete de tavan, dispozitive de perete si multe altele si sunt conectate prin conducte si cabluri de agent frigorific la o unitate externa. Sistemele de climatizare multi-split sunt printre cele mai moderne tehnologii de aer conditionat de astazi. Un dispozitiv exterior poate alimenta cu usurinta pana la 4 dispozitive interioare simultan, dar ramane eficient din punct de vedere energetic atunci cand functioneaza o unitate interioara la o capacitate rezonabila. Sistemele de climatizare multi split sunt rapide si usor de instalat, intr-adevar pasnice si extrem de eficiente din punct de vedere energetic.

admin@

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *