Hai sa reducem saracia in Sat Sinoe din Delta Dunarii!

Distribuie daca iti place articolul

Despre saracie s-a tot discutat, atat in presa scrisa, cat si la radio sau televizor. Cu totii ne lovim de lipsurile din societatea romaneasca, insa partea buna a paharului, este ca sunt oameni care incearca cu eforturi mare si sustinute sa schimbe aceasta saracie din anumite medii si zone ale tarii.

Astfel de oameni s-au intalnit si au infiintat C.R.I.S. – Centru de Resurse Integrate Sinoe, iar prin intermediul proiect-cris.ro incearca sa dezvolte si sa infiinteze un Centru de Resurse Integrate in cadrul caruia se vor furniza masuri/servicii integrate pentru un numar de 310 persoane aflate in risc de saracie si excluziune sociala in vederea reducerii numarului de persoane aflate in risc de saracie si excluziune sociala din comunitatea marginalizata (non-roma) a satului Sinoe, comuna Mihai Viteazu, judetul Constanta, zona ITI Delta Dunarii. Perioada de implementare a proiectului este de 36 luni, in perioada 17.05.2019 – 16.05.2022 iar beneficiarul direct este Asociatia pentru Formare, Educatie si Dezvoltare – “EUROFED”.

Facilitatorii se asteapta, ca la finalul proiectului, sa se reduca numarul de persoane aflate in risc de saracie si excluziune sociala din comunitatile marginalizate, iar ca numarul de persoane inscrise din teritoriul ITI Delta Dunarii, sat Sinoe sa fie de 310; sa se reduca abandonul scolar pentru 80 de elevi, iar minim 200 de persoane aflate in risc de saracie sa beneficieze de masuri de integrare in piata muncii. Mai multe detalii despre rezultatele asteptate puteti gasi pe pagina proeictului – proiect-cris.ro.

Cum un proiect care este pentru populatia tarii, se face mai repede si se implementeaza mai bine daca exista ajutor din partea paretenerilor, acestui proiect s-au alaturat trei parteneri, Asociatia “PROGRESSON”, Comuna “Mihai Viteazu” si Liceul Tehnologic “Mihai Viteazul”. Parteneri care aduc fiecare cunostinte si resurse unice, fac ca beneficiarul proiectului, Asociatia pentru Formare, Educatie si Dezvoltare–“EUROFED”, sa il implementeze in cele mai bune conditii.

admin@

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *