Aranjamente din flori naturale pentru ocazii triste

Aranjamente din flori naturale pentru ocazii triste
Distribuie daca iti place articolul

Florile proaspete sunt ocazia perfectă pentru a înfrumuseța o ceremonie de adio. Dar cum alegi între compoziții, buchete, coroane funerare din florii vii și alte aranjamente funerare? Comandă coroana funerară și livreaz-o la cimitir sau la locul ales de tine pentru a aduce un tribut floral final persoanei decedate.

Alegerea coroanei funerare potrivite

Considerat a fi unul dintre cele mai mari buchete de flori utilizate în mod obișnuit la înmormântări, coroana de flori este adesea însoțită de un mesaj aplicat pe o panglică care aduce omagiu decedatului. Să știi că poate fi folosită și pentru a acoperi sicriul, ca și pentru a fi așezată pe piatra funerară. Compozițiile familiei, în special dacă au fost comandate de un soț sau de copiii decedatului, vor fi așezate pe sicriu sau în fața mormântului. Pe de altă parte, coroanele funerare din florii vii oferite de cunoscuți sau prieteni și colegi pot fi așezate lângă mormânt. Aranjamentul florilor trebuie să fie în conformitate cu legătura dintre decedat și persoanele prezente în timpul ceremoniei. Aranjamentele florale de doliu vin în diferite dimensiuni, astfel încât toată lumea să poată participa la ultimul omagiu adus decedatului, în funcție de dorințele și bugetul lor.

Când compui o coroană de flori, este posibil să alegi plantele preferate ale decedatului pentru a-i onora personal memoria. Dacă nu ai fost intim cu acesta, poți alege dintre diferite tipuri de flori potrivite pentru a comemora o moarte, cum ar fi crini albi, garoafe, crizanteme, precum și gerbere. Trandafirul este o floare folosită pe scară largă pentru compozițiile de doliu. Parfumat și maiestuos, există din toate culorile. Prin urmare, oferă o gamă variată de culori, permițându-ți să îți personalizezi complet buchetul.

Pentru o înmormântare, poți prefera flori proaspete pentru a aduce mai multă măreție ceremoniei de la cimitir sau, dimpotrivă, sintetice pentru a împodobi mormântul decedatului și pentru a-i perpetua memoria după perioada de doliu. De asemenea, este obișnuit să ai o panglică marcată cu un mesaj adăugat la o compoziție funerară, fie că este vorba de o coroană de flori sau un aranjament funerar.

Ce culori de flori să alegi?

Dacă florile pot aduce o anumită simbolistică decorării mormântului, este important să nu te înșeli: roșul rezervat soțului mărturisește pasiunea, culorile strălucitoare pentru un bărbat sau pentru a aminti o personalitate plăcută și tonurile pastelate. preferat de prieteni. Albul este utilizat în principal dacă persoana decedată este un tânăr sau un copil.

Violetul, un simbol al tristeții și al seninătății, este foarte adesea asociat cu procesul de durere. Această culoare, deseori aleasă de familie pentru a realiza compoziții funerare precum o coroană funerară simbolizează pierderea unei persoane dragi.

Ce coroană funerară să alegi în funcție de legătura cu decedatul?

Pentru a-ți exprima condoleanțele sincere, optează pentru aranjamente florale funerare care se vor adapta la legătura care te unește cu decedatul. Forma compoziției, culoarea acesteia sau tipul de flori utilizate sunt elemente care trebuie luate în considerare și vor varia dacă este înmormântarea unui membru al familiei tale, al unui prieten sau al unei cunoștințe.

admin@

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *