La Botosani firmele de servicii funerare lucreaza la orice ora

Distribuie daca iti place articolul

Exista un obicei conform caruia decedatul trebuie privegheat de cei dragi noaptea si nu trebuie sa fie lasat singur. Dincolo de traditie si de eventualele superstitii, sa stai cat mai mult cu cel drag care a decedat reprezinta o dovada de iubire si de respect.

De ce oare? Fiindca sunt numarate clipele cat il mai avem printre noi si daca in cele 3 zile nu petrecem cat mai multe ore cu el, cum putem demonstra ca el va ramane in memoria noastra, cum este firesc sa se intample?

La Botosani, firmele de servicii funerare care fac parte din dispeceratul national non stop 07Funerare.ro lucreaza neintrerupt, la nevoie si noaptea ca trupul neinsufletit al celui drag sa fie pregatit atent, atat pentru priveghi, cat si pentru inhumare.

Aceste firme de servicii funerare Botosani se pot contacta prin numarul de telefon unic 07Funerare, iar operatorul dispeceratului te redirectioneaza la cea mai apropiata dintre ele, fiindca aria de actiune a lor este vasta, cuprinzand localitatile: Botosani, Darabani, Dorohoi, Saveni, Flamanzi, Trusesti, Stefanesti, Vladeni, Ipotesti, Rachiti, Cotu, Copalau, Cristesti, Santa Mare, Romanesti, Albesti, Nicseni, Roma, Leorda, Havarna, Suharau, Bucecea.

In 22 de localitati, apartinatorii au la dispozitie servicii funerare non stop Botosani , iar in acest mod obtin urmatoarele beneficii importante:

  1. Au certitudinea ca la orice ora ar apela la cea mai apropiata firma de profil, echipa vine dupa cateva minute sa preia decedatul si sa lucreze neintrerupt ca acesta sa ajunga a doua zi la capela aranjat in sicriu, deci pregatit de inmormantare. Serviile sunt rapide, prompte, dar si de cea mai buna calitate.
  2. Castiga timp pretios pe care sa il petreaca la capela, rememorand tot ce a fost frumos in relatia lor cu cel drag. Despre morti se vorbeste numai de bine si este o dovada de marinimie sufleteasca sa se accentueze calitatile celui care a trait alaturi de ai sai o vreme.
  3. Au multumirea sufleteasca generata de faptul ca s-a facut tot ceea ce trebuie si datorita eforturilor acestor profesionisti decedatul este curat, aranjat, imbracat elegant si machiat discret, adica atat cat era necesar sa se acopere paloarea mortii sau urmele lasate de chinuri pe chip. Tot datorita interventiei lor la priveghi se simte numai mirosul florilor naturale si proaspete si al lumanarilor, nimic altceva. Daca in trecut lumea vorbea despre mirosul de mort, in prezent, imbalsamarea are puterea sa il alunge pentru totdeauna. Inmormantarea este o ceremonie trista, dar mirosul de ceara topita, lumina ce calauzeste sufletul celui care pleaca si florile alunga durerea si promit viata vesnica.

Ce spuneti de toate acestea? Aparitia firmelor de pompe funebre cu program non stop, cu profesionisti politicosi, harnici si constiinciosi nu reprezinta minunea pe care o asteptam demult?

In prezent, apartinatorul nu mai adorme de epuizare cu capul pe sicriu, fiindca aceste servicii ii permit sa se odihneasca si sa se impace cu ideea mortii, oricat ar fi de trista.

Stresul, drumurile nenumarate, alergatura care se suprapune durerii sufletesti dispar, iar apartinatorul nu are altceva decat sa constate cat de bine au lucrat profesionistii, sa se linisteasca si sa isi ia ramas bun cum se cuvine de la decedat.

admin@

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *