De ce Mihai Napu Band este cel mai bun Cover Band din Bucuresti

De ce Mihai Napu Band este cel mai bun Cover Band din Bucuresti
Distribuie daca iti place articolul

Dacă ești în căutare de un cover band Bucuresti atunci trebuie să ști că Mihai Napu Band (M. N. B.) este o alegere extrem de inspirată. Fiind compusă din muzicieni dedicați pasiunii lor, formația vă va oferi relaxare maximă și va asigura un eveniment fără cusur din punct de vedere artistic. Mihai Napu Band este o trupă de cover-uri cu o abordare completă, cu stil original și unic.

Formația are în repertoriul său o varietate de stiluri muzicale care se pretează pentru orice tip de eveniment, fie el corporate, nunți sau botezuri, aniversări: café concert, pop, pop-rock, dance, blues, latino, folk, muzică de petrecere, muzica grecească și muzica balkanică.

Playlist-ul formației este unul cuprinzător, deosebit, pentru a putea satisface preferințele invitațiilor la eveniment, indiferent de vârstă sau gustul acestora în materie de muzică. Formația de muzică Mihai Napu este o formatie de tip cover band Bucuresti, care se poate deplasa pentru a susține spectacole de neuitat în oricare oraș din România.

Datorită experienței îndelungate, membrii formației vă vor transforma emoțiile în momente unice care vor fi reflectate pe scena de dans. Trupa interpretează melodii foarte cunoscute, de la hituri din anii ’70 până la acele melodii moderne pe care le fredonați neîncetat. Distracția este asigurată de catre muzicieni experimentați care, nu doar ca vor ține cont de particularitățile evenimentului, dar vor fi alături de dumneavoastră și cu recomandări privind întocmirea unui playlist cu diverse stiluri muzicale precum dance, pop-rock, blues, latino, pop, muzica de petrecere, muzica greceasca si multe altele. Alături de o gamă extraordinar de bogată ce include cover-uri românești și internaționale cunoscute, M. N. B. interpretează și cântece proprii sau colaje inedite.

Pentru o petrecere reușită, autentică și de neuitat, M. N. B. interpretează numai muzică live, pentru un succes garantat al evenimentului dumneavoastră special. Prin energia pe care o emană în interpretărilor lor, membrii acestui cover band București creează o conexiune specială între formație și publicul invitat la eveniment. Membri trupei sunt deschiși la sugestiile și propunerile oferite de public, completându-și melodiile din playlist cu orice dorință muzicală.
Show-ul live al acestui cover band București este completat de momentele de muzica mixata de Dj-ul trupei si bineînțeles de jocul de lumini si fum. Trupa va asigura toată tehnica necesară unui eveniment de cea mai înaltă calitate artistică. Bandul va reuși să transforme petrecerea într-un adevărat spectacol de sunet, culoare și lumini.

Cover band Bucuresti Mihai Napu Band are în componența sa 10 membri care pun pasiune și dăruire în tot ceea ce fac și care se completează reciproc. Trupa are trei soliști: Mihai Napu, Neylini, Razvan Soilica, cu experiență vastă în majoritatea genurilor muzicale iubite de public. Soliștii au voci diferite, dar care se completează și armonizează perfect, dând un plus de valoare fiecărei piese pe care o interpretează. Mihai Napu Band este o trupa cover care este formată doar din muzicieni remarcabili care pot menține orice spectacol la un nivel de performanță ridicat.

Despre membrii trupei Mihai Napu Band:
Mihai Napu este solistul vocal principal al trupei, putând cânta și la chitară acustică. Artistul a urmat cursurile Școlii Populare de Artă la secțiunea Canto – Muzică Ușoară, primind totodată și educația culturală a Cenaclului Flacăra. Începând din anul 1990, are concerte în Germania și Serbia, dezvoltându-și un repertoriu variat și captivant, de la pop-rock până la cafe concert și flamenco.
De asemenea bifează numeroase apariții pe scenele din România și din străinătate cu diverse trupe precum Totuși sau Vacanța Muzicală. În anul 2013 pune bazele proiectului Mihai Napu Band și adună în jurul lui o echipă de muzicieni de excepție, cu un repertoriu vast de cover-uri care poate fi adaptat oricărui eveniment.

Neylini, pe numele ei adevărat Liliana Nae, s-a născut pe 13 iunie 1983 în orașul Giurgiu. A urmat Școala Populară de Artă la secțiunea canto muzică ușoară, pe care a absolvit-o cu nota 10. În stilul lui Neylini se regăsesc influențe diverse, atât a interpreților autohtoni, cât și de nivel mondial, iar numele ei a ajunsă să fie asociat unui sound fresh și exotic. Talentata artistă este cunoscută pe plan local datorită hiturilor Muleina, Ame, Ninja Boy, Dayla și Te iubesc.

Răzvan Soilică are rolul important în formație de backing vocals. A absolvit liceul de Muzică și Arte Plastice “Gheorghe Tătărescu” din Focșani și Liceul de Muzică “Dinu Lipatti” din București, iar apoi a urmat Conservatorul la București. Vocea sa se armonizează perfect cu cele ale celorlalți vocaliști din trupă, Mihai Napu și Neylini.

Adrian Vasile dă viață muzicii cu ajutorul instrumentelor cu clape. În plus, contribuie la succesul formației și ca backing vocal. A crescut sub influența artiștilor de jazz și soul, precum Stevie Wonder sau Frank Sinatra. A urmat cursurile liceului de muzică “Dinu Lipatti” din București și ale Universității Naționale de Muzică, obținând și un master la secțiunea Pian.

Cătălin Dalvarea este specialistulde la tobe, fiind unul dintre cei mai apreciați toboșari din România. În 1997 a absolvit cursurile Școlii Populare de Artă. Are o experiență vastă în showbizz, fiind alături de trupe precum Parlament, Spitalul de Urgență, Nicola, Damian Drăghici, VH2, Ștefan Bănică Jr. etc.

Cristi Pup este un muzician perfecționist care excelează la clape și pian. Ca să amintim doar câteva dintre realizările acestui artist, în 2003 a lansat alături de Cargo albumul de mega-succes “Spiritus Sanctus”, premiat cu un dublu disc de aur și cu premiul MTV pentru Best Rock (2004).

Cornel Zidaru este chitaristul formației. Pe lângă chitară, a devenit fascinat de instrumentul tradițional grecesc bouzouki, fiind unul dintre puținii artiști autohtoni care poate aborda un repertoriu amplu de piese tradiționale din Grecia, plus improvizație pe bouzouki.

Trupa M. N. B. mai include și pe talentații Dj Andu, Mihai Napu Jr. și pe inginerul de sunet Gabriel Vasile.

Mihai Napu este un cover band Bucuresti care asigură distracție maximă pentru orice tip de eveniment.

admin@

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *