O imprimanta multifunctionala utila

O imprimanta multifunctionala utila
Distribuie daca iti place articolul

Imprimanta laser, prin utilizarea unei tehnologii mai avansate, genereaza mai multa calitate si viteza in imprimari. Acest tip de echipament tipareste in medie 18 pagini pe minut in timp ce jetul functioneaza cu 8 pagini pe minut.

Un alt punct foarte favorabil al imprimantei laser este cantitatea de copii tiparite. O masina robusta atinge capacitatea de 100 de mii de exemplare pe luna.

Tonerul tinde sa fie mai economic decat cartusele de cerneala. Prin urmare, profitabilitatea acestui tip de imprimanta este mult mai mare decat cea cu jet de cerneala.

Pe scurt, imprimantele laser tind sa fie mai rapide, mai economice si mult mai robuste decat jeturile de cerneala.

Desi pretul imprimantei laser color multifunctionale este putin mai mare decat modelele cu jet de cerneala, aceasta are avantajele de a fi mai rapida si mai economica, pe langa faptul ca prezinta o calitate de imprimare mult superioara echipamentelor conventionale. Pentru a va face o idee despre performanta tonerelor pentru imprimante lasercolor, acestea pot fi de pana la zece ori mai ieftine decat cartusele traditionale cu jet de cerneala pentru a imprima aceeasi cantitate de pagini. Rezultatul este un cost x beneficiu extrem de avantajos pentru consumator.

Aspectele pozitive insa nu se opresc aici. O imprimanta laser color este capabila sa imprime hartie mai grea, pastrand in acelasi timp acelasi standard de excelenta in imprimare. In acest fel, este posibil sa desfasoare lucrari profesionale precum fotografii, carti de vizita, fluturasi, pamflete, cataloage, precum si brosuri, monografii si etichete pentru CD-uri si DVD-uri. Imprimanta KYOCERA ECOSYS M2640IDW este o  alegere rentabila, imprimanta laser color Kyocera are avantaje mari, cum ar fi imprimarea duplex (fata-verso), viteze de imprimare de pana la 22 ppm si ciclu lunar de pana la 65.000 de pagini pe luna. Comunica prin reteaua ethernet si are si o conexiune USB.

Un alt avantaj al imprimantei laser color este ca poate fi conectata in retea cu o conexiune simpla, usor de configurat. Unele modele au chiar si dispozitive pentru a se conecta wireless, optimizand functionarea in companiile care folosesc multe computere.

admin@

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *