Alege serviciul de deratizare cel mai eficient!

Alege serviciul de deratizare cel mai eficient!
Distribuie daca iti place articolul

Serviciul de deratizare este metoda de control a sobolanilor care se realizeaza prin utilizarea unor produse adecvate fiecarui mediu specific si care trebuie evaluate de catre un biolog. Doar cu specialisti in domeniu avem garantia rezultatelor adecvate. Astfel, produsele si metodele folosite in proces trebuie sa fie intotdeauna in conformitate cu Ministerul Sanatatii.

In acest fel, exista trei modalitati de a efectua controlul rozatoarelor intr-un mediu prin serviciul de deratizare, fie prin procedeu pe cale mecanica, sau pe cale chimica sau biologica. Toate procesele aduc rezultate ideale, iar utilizarea depinde de numarul de rozatoare si de mediul in care se va efectua controlul.

Serviciul de deratizare de tip mecanic este utilizat pe scara larga, astfel ca functionarea acestuia consta in imprastierea diferitelor tipuri de capcane pentru rozatoare, precum custi, trape, ghilotine sau cutii, pentru a atrage si captura aceste animale.

O alta metoda pentru serviciul de deratizare este cea chimica, in care se folosesc substante artificiale pentru mentinerea controlului rozatoarelor, aceste substante sunt toxice, prin urmare, numai profesionisti calificati si protejati ar trebui sa manipuleze acest tip de material, fiind, de asemenea, necesar si important de utilizat intotdeauna substante chimice eliberate de legislatia in vigoare.

In acest fel, pentru ca toate calitatile si beneficiile prezente in serviciul de exterminare a sobolanilor sa fie asigurate corespunzator, este esential sa contractam serviciile unei firme care detine certificarea corespunzatoare, pe langa oferirea de solutii inteligente pentru toate nevoile pe care le avem. De asemenea, serviciul de dezinsectie este la fel de important!

Rozatoarele sunt capabile sa detecteze cantitati mici de rodenticid incorporate in momeli, facand metodele ineficiente. De aceea, trebuie sa stim exact ce cantitate este ideala. Combaterea acestor mamifere rozatoare se poate face direct sau indirect. Prima se poate face cu otravuri, capcane sau prin control biologic.

Lupta indirecta presupune eliminarea conditiilor propice vietii si reproducerii sobolanilor, care sunt adapost, hrana si apa. Ideal este sa contactati o firma de deratizator pentru a evalua mediul si cea mai buna strategie de aplicat pentru a limita infestarea.

Principalele tehnici utilizate

Suporturi de momeala – Sunt capcane pregatite cu o substanta rodenticida si pozitionate in locuri strategice, unde exista urme ale prezentei rozatoarelor. Cand prinde momeala, rozatoarea moare imediat, fara a lasa miros in loc.

Momeli semi-parafinate – Pe baza unei substante chimice, in doza unica, momeala semi-parafinata provoaca sangerari interne la soarece, eliminandu-l imediat. La fel ca si suportul de momeala, nici nu lasa miros in mediu in serviciul deratizator.

Pulbere de contact – Pulberea otravitoare se aplica pe drumurile de acces, deoarece acestea sunt locurile prin care trec sobolanii. In contact cu pielea sobolanului, otrava nu are un efect imediat, intrucat obiectivul este ca sobolanul insusi sa o transmita intregii colonii. Alegerea unui serviciu de deratizare, dezinsectie si dezinfectie  nu este o sarcina usoara. Primul lucru de retinut este ca o prezentare buna nu inseamna ca firma este de incredere, adica livreaza ceea ce promite. La urma urmei, vorbim de profesionisti care trebuie sa aiba o maiestrie tehnica deplina, deoarece manipuleaza produse chimice care pot afecta sanatatea familiei sau a partenerilor lor.

admin@

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *