Aer conditionat cu inverter inseamna factura mai mica la electricitate

Distribuie daca iti place articolul

Fiecare familie trece prin perioade de austeritate economica si chiar daca nu stau rau la capitolul finante, tot este bine sa faca economii de cate ori se poate acest lucru.

Apreciez oamenii care si la locul de munca sting becul lasat pana tarziu aprins, inchid perfect robinetul, opresc aparatul de aer conditionat, cand nu mai este cazul sa fie pus la treaba.

Putin cate putin reusim sa diminuam consumul si sa protejam resursele si contribuim fara exagerare la binele universal.

Electricitatea a fost ieftina pana in anul acesta, dar se estimeaza ca pretul ei va creste, de aceea trebuie sa cumparam aparate inteligente caracterizate prin consum redus.

Asa sunt aparatele de aer conditionat cu inverter care functioneaza pana cand optimizeaza aerul dintr-o incapere, apoi se opresc si reiau ciclul functionarii numai cand acest lucru se impune.

Senzorii performanti sunt cei care declanseaza oprirea/pornirea compresorului, iar factura la electricitate va fi mult mai mica.

La aceasta particularitate care il face unul dintre cele mai economice sisteme de climatizare se adauga si nivelul redus de zgomot si capacitatea de a lucra atat la temperaturi foarte ridicate, cat si la cele foarte scazute.

Tehnologia cu inverter a luat amploare in fabricarea electrocasnicelor, fiindca ea protejeaza aparatura si de fluctuatiile din retea.

Consola LG CQ09 9000 BTU poate fi tinuta in functiune zi si noapte, deoarece consuma putin si nu costa mult.

In plus, carcasa are un aspect foarte elegant si nu ocupa loc mult.

Este adevarat ca gasiti aparate de aer conditionat fara invertere la preturi mai mici, dar este ca si cum in aceste timpuri moderne refuzati sa renuntati la frigiderul antic care consuma foarte mult si arata ca un tanc.

Magazinul din care puteti comanda online aceste produse indispensabile pentru mentinerea confortului din locuinte ofera si consultanta gratuita fiecarui cumparator, de aceea discutati cu specialistii inainte de a decide.

Alegerea solutiei ideale de climatizare se face in functie de:

-dimensiunile incaperii respective

-utilitatea acesteia si numarul de ore in care oamenii raman in ea

-nevoile si asteptarile cumparatorului.

Specialistii fac alegerea ideala pentru voi, dar voi sunteti cei care comandati produsele.

Nu uitati sa le solicitati si montajul, fiindca sunt profesionisti si fac totul cu pricepere si responsabilitate!

admin@

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *